2022 het jaar vol met de beste games!

Ondanks covid komen er dit jaar enorm veel leuke games uit! Er is ook niks anders te verwachten van beroemde consoles zoals playstation, nintendo en xbox. We bespreken in dit artikel kort de allerbeste games die de consoles dit jaar op de markt uitbrengen. Hierdoor is dit artikel voor iedereen bedoelt met bovengenoemde gameconsole! Je games aanachaffen doe je tegenwoordig echter vaker via de online shop dan dat je in de winkel een game aanschaft waarbij je een CD of cartridge krijgt. Voor het veilig aanschaffen van games kan je een paysafe card online kopen. Een paysafe kaart kopen zorgt ervoor dat je tegoed krijgt op de account van je gaming console die je kan veilig kan spenderen in de game shop.

2022: de beste game voor de Playstation

Horizon: Forbidden West is de game voor de playstation die je dit jaar in huis moet halen. De game is momenteel verkrijgbaar voor 79,99 euro voor de playstation 4 en de playstation 5. Naar aanleiding van het productie tekort dat de playstation 5 had hebben eigenaren van de playstation 4 geluk, omdat nieuwe games ook voor de playstation 4 uitkomen tot het tekort verholpen wordt. De maker van Horizon: Forbidden West is Guerilla Games, een game development bedrijf uit onze eigen land! Horizon: Forbidden West is het vervolg op Horizon Zero Dawn. Je vervolg het verhaal van Aloy, een jager die leeft in een wereld vol machines. De gameplay en de graphics zijn zoals altijd, uitstekend!

2022: de beste game voor de Nintendo Switch

Kirby en het vergeten land is de game voor de Nintendo Switch in 2022, vooral voor iedereen die even terug wilt duiken in de tijd en een nostalgisch gevoel wil hebben. Kirby kennen we namelijk van de Nintendo 64 en de Gamecube en is al jarenlang een vast karakter in de Nintendo branche (je kan bijvoorbeeld ook bij Super Smash of Mario Kart kiezen voor Kirby). De game schaf je momenteel aan voor 59,99 euro.

2022: de beste game voor de XBOX

Veel Xbox gamers zijn verdrietig, omdat we nog geen verschijningsdatum voor The Elder Scrolls VI hebben. Deze langverwachte game moet helaas op zich blijven wachten. Maar daar hoeft het niet bij de te blijven, want voor de star wars en lego fans onder ons is de beste game voor de Xbox dit jaar: Lego Star Wars: The Skywalker Saga! Speel als Anakin, Luke, Leia en Rey als een echte skywalker en herleef het star wars verhaal opnieuw. De game is aan te schaffen voor 59,99.

Plaats een reactie