Beste nagellak van 2020

Evenals ieder seizoen, brengt ook ieder jaar nieuwe trends met zich mee. Op het gebied van make-up, mode en interieur, maar ook op het gebied van nagellak. Het zal je dan ook vast niet zijn ontgaan dat gellak, ook anno 2020, nog steeds (en misschien zelfs meer dan ooit tevoren) hot en happening is. Mét de nodige voordelen vandien! 

Waar menig vrouw haar make-up kast eerder vol had staan met nagellak in alle kleuren van de regenboog, pakken we het vandaag de dag iets duurzamer aan. Nu de welbekende gellak de bovenhand neemt, investeren veel vrouwen namelijk in een complete nagellakset. Hoewel het in eerste instantie een investering is, is het meer dan de moeite waard, én ben je uiteindelijk zelfs goedkoper uit. De nagellakset komt namelijk in veel gevallen inclusief een primer, een gratis lakje, een LED lamp, een basecoat, watjes met speciale remover én een vijl om je nagels in de juiste shape te krijgen. Ideaal! 

Maar waarom is gellak de beste nagellak van 2020? En wat zijn de voordelen?

Gellak gaat langer mee

Waar een traditioneel lakje binnen een tijdsbestek van 2 dagen van je nagels afbladerd, ben je door middel van de gellak wel een tijdje voorzien. Gellak blijft namelijk wekenlang op je nagels zitten, mits je jouw nagels goed verzorgt, waardoor je er langer profijt van hebt dan van een traditioneel lakje. Daarnaast is de lak ook nog eens duurzaam én chipvrij.

Sneller droog

Eindeloos met je handen wapperen totdat de traditionele lak droog is, wordt verleden tijd door middel van de speciale UV,- of LED lamp waarmee je je gelnagels droogt. Nadat je alle stappen uit het boekje hebt doorlopen is de lak volledig droog, en kun je meteen al verder met je dagelijkse bezigheden. Hierdoor bespaar je jezelf, wederom, een hoop tijd en moeite.

Versteviging van de natuurlijke nagels

Waar de traditionele nagellak nog wel eens schadelijk kan zijn voor de natuurlijke nagel (denk hierbij aan zwakkere en/of verkleurde nagels), brengt de gellak juist een lichte versteviging aan de natuurlijke nagel. Doordat je gellak in meerdere dunne laagjes aanbrengt, zijn de nagels steviger en zullen ze veel minder snel scheuren, breken of verkleuren. Daarnaast is ook de reiniger van gellak onschadelijk voor je nagels, terwijl de traditionele nagellak remover aceton bevat, wat schadelijk kan zijn voor het bovenste laagje van de nagels. Door gellak te gebruiken ben je dus in veel opzichten beter af!

Plaats een reactie