De 5 meest verkochte interieur items in 2020

Wat waren de populaire woonartikelen in de eerste maanden van 2020? Aan welke artikelen zou jij je vakantiegeld uit moeten geven, om nog meer uit je woning te halen? In dit artikel vind je de vijf meest verkochte interieur items van 2020. Welke van deze accessoires of meubels heb jij al aan je interieur toegevoegd?

Tip: mocht je deze zomer niet op vakantie gaan, dan kun je sommige meubels zelf maken! Begin bijvoorbeeld aan een leuke bijzettafel, welke je kunt maken van oud steigerhout en een viertal losse zwenkwielen. Stijlvol, makkelijk en leuk!

#1: Inbetweens voor je ramen

Een van de interieur items die anno 2020 niet in je interieur mag ontbreken zijn de inbetweens. Deze gordijnen verduisteren je ruimte niet volledig, maar bieden je wel meer privacy. Daarbij houden ze vliegen buiten de deur, wanneer je ze voor grote tuindeuren hangt. Deze raamdecoratie wordt in verschillende kleuren aangeboden. Zoek naar een kleur die past bij de kleur van je muren.

#2: Kasten op maat laten maken

Bij een schuin dak is het vaak lastig om een kastenwand te maken. Door kasten op maat te laten maken kamp je niet langer met dit probleem. Er zijn verschillende partijen die hulp kunnen bieden bij het op maat maken van het kastwerk. Zo heb je een kast, die naadloos aansluit op jouw wensen!

#3: Een klassiek dressoir tegen de wand

Een derde meubelstuk die niet mag ontbreken in je interieur, is een klassiek dressoir voor tegen de wand. Klassieke dressoirs of bijvoorbeeld een dressoir van steigerhout passen zowel een modern, als een klassiek en landelijk interieur. Niet alleen staan ze goed in je interieur, ook bieden ze je extra kastruimte.

#4: Een bankje aan de eettafel

Wie denkt dat er altijd vier of zes stoelen rond de eettafel moeten staan heeft het mis. Juist het gebruik van een comfortabel bankje rond de eettafel is momenteel populair. Voorzie het bankje van een aantal zachte kussens, zodat je hier heerlijk op kunt dineren. Je kunt een dergelijk bankje ook aan de tafel in de tuin gebruiken.

#5: Grote hanglamp in de hal

Een vijfde item die het overwegen waard kan zijn, is een grote hanglamp in de hal. Met een hanglamp leid je de aandacht van bezoekers af bij de rommelige hoekjes met schoenen, paraplu’s en jassen. Het is vaak lastig om deze hoekjes af te schermen! Door een lamp op te hangen zullen gasten direct enthousiast zijn over je huis.

Plaats een reactie