De beste CBD-olie van 2020

Sinds pakweg zeven jaar is CBD-olie bezig aan een enorme opmars. Helaas geldt ook hier dat een succesverhaal altijd een keerzijde heeft. Louche handelaren proberen een graantje mee te pikken door producten van inferieure kwaliteit op de markt te brengen. Ze gaan voor de snelle winst en vergeten daarbij gemakshalve het belang van de klant. Want laten we eerlijk zijn, je koopt CBD-olie met een duidelijke reden. Je doet het vanwege de positieve effecten op je gezondheid. Dan wil je toch alleen de beste kwaliteit?

Het kaf van het koren scheiden

Als nieuwe koper van CBD-olie heb je meestal geen idee hoe je het kaf van het koren kunt onderscheiden. Je weet niet precies waar je op moet letten en je verdwaalt haast in het doolhof van aanbieders met fantastische aanbiedingen en gladde praatjes. Laat je echter niet verleiden tot dit soort kletspraat en doe alleen zaken met een betrouwbare partij. Waar moet je op letten?

  • Probeer de herkomst van het product te achterhalen. Staat bijvoorbeeld duidelijk beschreven waar de hennep wordt geteeld waaruit de werkzame stof CBD (cannabidiol) wordt gewonnen. Het teelproces is namelijk minstens zo belangrijk als het aansluitende proces.
  • Verdiep je in het productieproces. De cannabinoïden die CBD-olie bevat, wordt geëxtraheerd uit de hennepplant. Maar de vraag is op welke manier. Gebeurt dit met behulp van CO₂, dan weet je dat het goed zit. Wordt voor dit proces bijvoorbeeld butaan of propaan gebruikt, dan kun je beter naar een ander product zoeken.
  • De beste CBD-olie is de variant waarin de verscheidenheid aan plantbestanddelen volledig is behouden. Er bestaan ook alternatieven die vervaardigd zijn met behulp van zogenoemde CBD-kristallen of CBD-isolaten. Dergelijke producten beschikken niet meer over de krachtige eigenschappen van de pure versie.
  • Let op de kleur van het product. Echte kwalitatief hoogwaardige CBD-olie hoort goudkleurig te zijn. Een donkere kleur duidt erop dat er wellicht nog overbodige restmaterialen in zitten die niet bijdragen aan de kwaliteit. Ze komen ook vaak de smaak en de uiteindelijke werking van de CBD-olie in je lichaam niet ten goede.

De CBD-olie die door Cibdol op de markt wordt gebracht, is het resultaat van een jarenlange ervaring en een steeds verdere optimalisatie van het productieproces. Dankzij een gepatenteerd filtersysteem wordt in laboratoria in Zwitserland de hoogst haalbare kwaliteit CBD-olie geproduceerd. Een hoge standaard en een voortdurende kwaliteitscontrole garanderen het best denkbare eindresultaat.

Plaats een reactie