De beste sneakers voor aankomende winter

Elk seizoen kent eigen modetrends en elk seizoen kent andere kenmerken die belangrijk zijn voor het comfort. Zo is dat niet alleen met kleding, maar ook met sneakers. De winter staat nu weer voor de deur en dat is een prima reden om op zoek te gaan naar nieuwe sneakers. De vraag is alleen wat dan de beste sneakers voor aankomende winter zijn. Daar krijg je hier antwoord op met verschillende tips om er volgens de laatste sneakermode bij te lopen.

Merksneakers

Merksneakers zijn als het om modetrends gaat natuurlijk de beste sneakers om op te lopen. Voor de aankomende winter geldt dat Adidas sneakers populair zijn onder de sneaker dragers. Dit merk is een sterk sportmerk en biedt allerlei keuzes als het gaat om het design en kleur van de sneaker.

Zwarte sneakers

In de zomer vormen lichte kleuren vaak de trend, maar dat verandert met de komst van de herfst en de winter. Zwarte sneakers zijn helemaal hip en trendy en bovendien ideaal om op te lopen in het winterseizoen. Vooral als er sneeuw ligt of sneeuw dat bijna weer verdwijnt, is het ideaal om zwarte sneakers te dragen. Daarop zie je minder snel vuil dan als je witte sneakers draagt. Die kan je natuurlijk wel dragen in de winter als het buiten droog is.

Kleurrijke sneakers

In plaats van zwart is het deze winter ook een trend om kleurrijke sneakers te dragen. Het is natuurlijk perfect als je zowel zwarte sneakers als kleurrijke sneakers hebt. De sneakers zijn dan op je outfit af te stemmen. Bij kleurrijk kan je denken aan sportschoenen in een combinatie van kleuren, zoals roze, geel en groen of oranje, zwart en wit.

Sneakers met hoge zool

De beste sneakers om deze winter te dragen, zijn voorzien van een hoge en dikke zool. Dat biedt niet alleen extra stevigheid, maar is eveneens ideaal tijdens allerlei weersomstandigheden. Het is zelfs mogelijk om ermee door de sneeuw te banjeren hoewel de laag sneeuw dan ook niet te diep moet zijn.

Retrostijl

De retrostijl is helemaal terug in modeland en is nu ook te zien in de stijl van sneakers. Wil je er deze winter volgens de laatste trends bijlopen dan is het zeker aan te raden om een paar sneakers in retrostijl aan te schaffen. Er zijn verschillende sportmerken die deze stijl uit hebben gebracht, variërend van Puma tot Nike.

Plaats een reactie