De beste trainingspakken van 2020

Het dragen van een trainingspak was aanvankelijk echt iets voor sporters. Je droeg ze eigenlijk alleen wanneer je aan het sporten was. Dat is tegenwoordig wel anders. Halverwege de jaren 70 zag je geleidelijk steeds meer trainingspakken in het dagelijkse modebeeld en aan het einde van dat decennium werd het zelfs een ware trend, die overigens maar van korte duur was. Met de gabbercultuur in de jaren 90 kwam het trainingspak als modeartikel volop terug in de schappen en vandaag de dag zijn er ontelbaar veel mogelijkheden om jezelf hierin sportief en trendy te kleden.

Waarom een trainingspak?

Deze kleding is ontworpen met een aantal specifieke doelen. Een trainingspak voelt zeer comfortabel aan, omdat het als een tweede huid om je lichaam sluit. Het gebruikte materiaal heeft goede vochtafdrijvende eigenschappen. Dat moet ook wel, want als je in beweging bent, ga je transpireren en dat overtollige vocht moet goed afgevoerd kunnen worden. Tegelijk is het materiaal zo ontwikkeld dat het goed kan ademen. Daarmee voorkom je dat je het te warm krijgt in een trainingspak. Desondanks kan het juist in de koude buitenlucht zorgen voor wat echte warmte.

Trends in trainingspakken

Het modebeeld is voortdurend aan verandering onderhevig. Het merk SIKSILK combineert het beste van twee werelden met elkaar. Enerzijds het draagcomfort en de kwaliteit die topsporters eisen en anderzijds modieuze, soms wat gewaagde prints en een topdesign zoals we dat kennen uit de modewereld. Je zou een SIKSILK trainingspak met recht een geslaagd voorbeeld van gestileerde sportkleding kunnen noemen. Het overstijgt de traditionele sportkleding en is inmiddels uitgegroeid tot zogenoemde streetwear, die door de jongeren van vandaag wordt omarmd. Vastberaden is het bedrijf van plan om niet zomaar een merk in de markt te zetten, maar een levensstijl.

Voor elke toepassing de juiste outfit

Er is tegenwoordig een breed scala aan sporten om te beoefenen. Hierop wordt door SIKSILK handig ingespeeld, want er zijn kledinglijnen voor allerlei toepassingen. Van boxer short en swim short tot aan compleet tenue voor in de gym, maar ook speciale pakken voor de joggers, het is er allemaal. Niets voor niets heeft ook voetbalicoon Dani Alves zijn naam aan dit exclusieve sportkledingmerk verbonden met een eigen lijn. Zo slaagt het bedrijf er keer op keer in om spraakmakend en vooral trendmakend te zijn. Met veel passie en vooral met gevoel voor wat de jongeren van nu graag dragen.

Plaats een reactie