Een aantal tuin essentials die niet mogen ontbreken

De zomer komt er weer aan en dat betekent dat we weer lekker kunnen gaan genieten van onze tuin. Na de koude en natte wintermaanden zijn we toe aan de zon en een leuke tuin. Maar hoe maken we onze tuin nou zomer ready? En wat zijn de essentials? In deze blog lees je hoe je jouw tuin zomerklaar kan maken met de leukste essentials.

Tafelen in de tuin

Wat is er nou lekkerder dan op een warme zomeravond heerlijk genieten van een diner samen met vrienden of familie in de tuin? Voor zo’n gezellig gevulde avond is er natuurlijk wel een leuke tuinset nodig waar je lekker aan kunt zitten de hele avond. Allereerst ga je op zoek naar een tafel welke weerbestendig is zodat deze langer meegaat. Denk bijvoorbeeld aan een tuintafel van hout, deze gaan lang mee en kunnen vaak goed tegen wat regen. Wanneer je een mooie tafel uitgekozen hebt, ga je op zoek naar mooie bijpassende stoelen. Om lekker lang te kunnen tafelen is het van belang om stoelen uit te kiezen die lekker zitten. Denk bijvoorbeeld aan kuipstoelen met gekleurde kussentjes erin. Deze geven niet alleen een erg leuke uitstraling aan je tuin maar zitten ook nog eens heerlijk.

Genieten van de zon

Doordat het weer warmer wordt, kunnen we binnenkort ook weer ons kleurtje bijwerken door heerlijk te zonnebaden. Om dit op een goede manier te kunnen doen, ga je op zoek naar een leuke loungebank of ligbedden/stoelen. Je kiest natuurlijk wat het beste bij je past. Wil je liever gezellig kunnen zitten met meerdere mensen dan is een loungebank de beste optie. Hierbij kan je ook kiezen voor een hocker waardoor je wel languit op de bank kan liggen. Als je graag wilt zonnebaden in de tuin dan kun je beter kiezen voor ligstoelen. Zodat je heerlijk ongestoord van de zon kunt genieten. Voor de hevig warme dagen waarbij het toch net wat te warm is om in de zon te liggen, is het verstandig om een parasol aan te schaffen. Een leuke toevoeging aan je tuin is een van de zweefparasols. Het ziet er niet alleen erg modern uit de parasols bieden ook veel schaduw.

Kortom, de zomer komt er weer aan en we willen weer lekker gaan genieten van onze tuin. Zorg er dus voor dat jij al je essentials op tijd in huis haalt zodat je helemaal zomer ready bent!

Plaats een reactie