Een doorn in het oog na aanschaf van een nieuwe computer

Heb je net een nieuwe computer aangeschaft, maar wordt je helemaal naar van al die losse kabels? Er is een simpele manier om je kabels bij elkaar te binden. Welke manier dit precies is? Denk bijvoorbeeld aan het gebruiken van tie-wraps. Maar wat zijn tie-wraps eigenlijk en wat zijn de precieze voordelen hiervan? In dit artikel vertellen we je daar meer over. Lees snel verder voor meer informatie en ontdek wat tie-wraps je te bieden hebben.

Wat zijn tie wraps?

Tie-wraps worden vaak gemaakt van nylon, PVC trekriempjes of plastic. Dat maakt het materiaal zeer stevig. Deze kabelbinders hebben aan de ene kant ribbels en hebben aan de andere kant een gladde zijde. Steek je het uiteinde van de tie-wrap door de punt van de opening, dan zullen de ribbels in de weerhaken vallen die zich in de opening van de kabelbinders bevinden. Je kunt hierdoor de tie-wrap zo strak mogelijk aantrekken, maar niet meer losser trekken. Dit maakt tie-wraps erg sterk. Met tie-wraps kun je dan ook op een veilige manier kabels bij elkaar binden.

Multifunctioneel

Een groot voordeel van tie-wraps is dat deze multifunctioneel zijn. Zo kun je er niet alleen computerkabels mee bij elkaar binden, maar ook autokabels of hekwerk vastbinden. Je kunt ze voor de meest uiteenlopende doeleinden inzetten. Er zijn diverse soorten tie-wraps te koop en je vindt ze ook in verschillende kleuren en afmetingen. Je hebt dan ook altijd snel de juiste tie-wraps gevonden om jouw computerkabels mee bij elkaar te binden.

Goedkope oplossing

Naast het feit dat tie-wraps multifunctioneel zijn en beschikken over de nodige stevigheid, zijn ze ook nog eens erg goedkoop. Zo zal je voor 1000 tie-wraps nog geen 5 euro kwijt zijn. Dat is toch ideaal? Geld is dan ook zeker geen reden om tie-wraps niet te gebruiken.

Beschadigt materialen niet

Wanneer er verbindingsmiddelen worden gebruikt, is het bij veel artikelen zo dat de producten vaak door de stevigheid of het materiaal beschadigen. Dit is niet het geval met tie-wraps. Dit komt doordat tie-wraps van kunststof materiaal gemaakt zijn. Hierdoor hebben tie-wraps een stevige grip zonder dat ze de producten beschadigen. Jouw computerkabels bij elkaar binden kun je dan ook gerust doen met tie-wraps, omdat deze geen enkel risico lopen om kapot te gaan.

Maak jij ook de keuze voor tie-wraps?

Plaats een reactie