Het snelste internet-, telefonie- en tv-abonnement

Wil je besparen op je abonnement voor internet, tv en bellen? Heb je last van traag internet of ben je niet tevreden over je huidige aanbod tv-zenders? Dit kunnen redenen zijn om over te stappen van aanbieder. Met een nieuw alles in 1 pakket profiteer je van lagere prijzen en welkomstaanbiedingen. We vertellen je hoe je de beste prijs vindt!

Alles is 1 abonnementen vergelijken

Je zoektocht naar het goedkoopste complete abonnement aan de gunstigste voorwaarden, start met vergelijken. Voer je postcode in bij de alles in 1 vergelijker en krijg direct een overzicht van alle abonnementen die beschikbaar zijn op jouw adres. 

Hierna kun je nog filteren, bijvoorbeeld op internetsnelheid en aantal tv-zenders. Mogelijk is vandaag een andere aanbieder goedkoper dan wanneer je volgende week de check nogmaals uitvoert. De vergelijker is namelijk up-to-date met lopende aanbiedingen. 

Tip, lees ook de voorwaarden per aanbieder. Hier zie je welke gratis cadeaus je krijgt, hoe het zit met de installatie, of het abonnement maandelijks opzegbaar is en welke tv-zenders inbegrepen zitten.

De voordelen van alles in 1

Met een alles in 1 abonnement neem je in één keer internet, telefonie en televisie af bij dezelfde provider. Hierdoor krijg je vaak flinke korting. Veel aanbieders bieden deze complete pakketten aan, zoals KPN, Ziggo, Youfone en T-mobile. 

Op het moment dat je overstapt krijg je meestal welkomstkorting. Daarnaast ontvang je vaak extra cadeaus gedurende de looptijd van je abonnement. Denk aan een gratis tv-pakket of korting op producten als Spotify en FOX sports.

Koppel je ook nog je mobiele provider? Dan krijg je soms extra belminuten, MB’s en/of korting. Dit is bijvoorbeeld het geval bij KPN of Ziggo met Vodafone. Bij Budget Alles-in-1 kun je zelfs combineren met je energie-abonnement!

Sneller internet

Je kunt dus heel wat voordeel pakken als je overstapt, maar dat niet alleen, je kunt ook je internetsnelheid flink verhogen. Met de internet speed test check je direct welke snelheid je op dit moment binnenhaalt. Dit is relevant om in het achterhoofd te houden wanneer je op zoek bent naar een nieuw abonnement.

Eén klantenservice voor al je vragen

Wat ook wel handig is wanneer je bij één aanbieder zit voor al je diensten, is dat je voor alles gebruik kunt maken van dezelfde klantenservice. Zo weet je altijd waar je terecht kunt. 

Als je ook je mobiele provider koppelt dan kan dat nog eens extra voordelen geven. Een goed voorbeeld is Ziggo. Valt je internet er onverwachts uit, dan bel je met de klantenservice en kan partner Vodafone (hetzelfde klantenservicenummer) gratis GB’s op je mobiele abonnement zetten. Zo kun je je telefoon instellen als hotspot.

Vind je het belangrijk om zo snel mogelijk geholpen te worden? Alles in 1 vergelijker ProviderCheck deed onderzoek naar de wachttijden bij de klantenservice (2020). Hieruit kwamen Delta, Tele2, T-Mobile, KPN en Budget Alles-in-1 als beste naar voren, met een wachttijd van gemiddeld minder dan vier minuten.

Jaarlijks overstappen van aanbieder

Als je tevreden bent over je huidige aanbieder dan blijf je wellicht het liefste klant. Staat voor jou de prijs hoog in het vaandel, dan loont het echter om na afloop van je abonnementsperiode steeds weer opnieuw over te stappen. 

Vaak krijg je bij je nieuwe provider installatiegarantie en is het overstappen een fluitje van een cent. Je profiteert op die manier weer van de welkomstaanbiedingen, wat je al snel tot enkele honderden euro’s per jaar kan besparen!

Plaats een reactie