Houd een oogje in het zeil

Wil je graag een oogje in het zeil houden rondom huis of kantoor? Maak dan gebruik van een spy cam. Er zijn veel mensen die een spy cam toepassen. Dit is een kleine onopvallende camera waarmee je mensen kunt opnemen zonder dat ze hier weet van hebben. De spy cam mag op veel plekken worden ingezet, maar zijn ook op enkele plaatsen verboden. Wij vertellen je in dit artikel waar de spy cam voor wordt gebruikt en wat de voordelen hiervan zijn. Lees snel verder voor meer informatie.

Waar worden spy cams voor gebruikt?

Spy cams zoals de cams van spy shop worden steeds meer toegepast. Ze zijn namelijk vrij klein en daardoor zeer gebruiksvriendelijk. Ze zijn zeer geschikt als bewakingscamera. Een grote camera schrikt inbrekers echter meer af. Je kunt de spy cam toepassen op de voordeur, zodat je altijd weet wie er voor de deur staat. Deze camera hangt al bij veel ouderen. Dit omdat er ook speciale camera’s zijn waarbij anderen ook mee kunnen kijken. Veel mensen plaatsen deze camera dan ook bij hun ouders, zodat ze direct op de hoogte zijn als er iets gebeurt. Ook wordt deze camera veel op bedrijfsterreinen toegepast. Dieven zullen deze camera’s weliswaar niet zien, maar de camerabeelden kunnen wel worden gebruikt voor verdere onderzoeken in geval van diefstal.

Voordelen spy cam

Spy cams brengen diverse voordelen met zich mee. Je kunt namelijk perfect zien wat zich voor je woning of kantoorpand afspeelt. Zo zijn de voordelen van een spy cam onder andere:
– Plaats je de camera voor de deur, dan zie je exact wie er voor de deur staat of langs geweest zijn.
– Wanneer een dief een poging tot inbraak doet, heb je beeldmateriaal achteraf. De politie kan hierdoor sneller en eenvoudiger de dader in de kraag vatten.
– Mocht je iemand in huis in de gaten willen houden, dan kan dit ook via de spy camera. Denk bijvoorbeeld aan een oudere.
– Een spy cam helpt niet alleen jou, maar ook je buren. Stel dat er verderop is ingebroken, dan kan jouw spy cam de dader hebben gefilmd.

Regels voor spy cams

Je mag spy cams op je terrein plaatsen, maar op sommige locaties mag je niet filmen. Welke ruimtes verboden zijn, kun je eenvoudig op internet achterhalen. Een kleedkamer is een voorbeeld van zo’n verboden ruimte en als je hier een spy cam plaatst, overtreed je de privacywet. Ook mag je niet op het privéterrein van anderen filmen.

Wil jij ook een oogje in het zeil houden met een spy cam?

Plaats een reactie