Nieuw interieur? De trends van 2021

Eens in de zoveel tijd ben je toe aan een nieuw interieur. Wanneer je dan je interieur gaat veranderen, al is het in kleine accessoires, wil je natuurlijk wel op de hoogte zijn van de trends. Tuurlijk kies je grotendeels uit wat je zelf mooi vindt, maar onbewust laten we ons toch vaak leiden door de huidige trends. Door op de hoogte te zijn van de trends kun je hier ook beter op inspelen als je een nieuw interieur gaat samenstellen. In dit artikel bespreken we dan ook de interieurtrends van 2021 zodat jij helemaal op de hoogte bent!

Industriële tafels

Ten eerste zijn industriële meubels in 2021 zeker een trend. Bij industriële meubels zie je vaak stoere materialen als hout en staal terugkomen. Denk bijvoorbeeld aan een robuuste eettafel met een mooi massief eikenhouten blad en stoere stalen poten. Vaak kun je bij deze tafels zelf een combinatie maken wat betreft blad en onderstel, waardoor je het perfect kunt aanpassen aan jouw stijl. Bovendien zijn industriële eettafels ook erg leuk om je woonkamer een makeover te geven. Door dit te combineren met een mooi vloerkleed, kun je je inrichting stoer en sfeervol maken. 

Een stoere bank

Wanneer je jouw woonkamer dan helemaal wilt omtoveren met een industriële look kun je ook nog een leren bankstel erbij kiezen. Bovendien zijn hier ook weer verschillende relaxfauteuils bij beschikbaar, zodat al je vrienden en familie gezellig bij jou op visite kunnen komen. Ook deze zijn er natuurlijk in verschillende soorten en maten, waardoor je een bank kunt uitkiezen die helemaal bij jouw stijl past. Dus ga jij voor een bruine hoekbank met stalen poten of juist een grijze tweezitsbank?

Kortom, een industrieel interieur is het helemaal in 2021. Kies een mooie industriele tafel en een stoere bank. Bovendien is het opvallend dat veel meubels helemaal gepersonaliseerd kunnen worden zodat het perfect bij jouw interieur en smaak past. Hierdoor kun je je droomhuis inrichten met het perfecte interieur. 

Plaats een reactie