Woontrends voor dit najaar

Nu het steeds kouder buiten wordt en het vroeger donker is, wil je het weer gezellig maken in huis. De kaarsjes aansteken en lekker onder een deken kruipen op de bank voor jouw favoriete serie. Hierbij kun je ook wat aanpassingen doen in jouw interieur, waarbij je kunt inspelen op de laatste woontrends voor dit najaar. In dit artikel behandelen we een aantal van deze woontrends waar jij genoeg inspiratie vandaan kunt halen. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!

Een interieur zo zacht als beige

Ten eerste is de kleur beige dit najaar overal terug te zien. Niet alleen op het gebied van kleding is het een populaire kleur, maar ook voor in jouw interieur. Je kunt natuurlijk je meubels veranderen en een nieuwe bank in het beige kopen, maar deze kleur kun je ook toevoegen aan jouw interieur door middel van accessoires. Bij warenhuis DoaBuy hebben ze een ruim assortiment aan accessoires in het beige, waardoor je genoeg keuze hebt. Hierbij kun je denken aan mooi beige tapijt of een heerlijke warme deken. Of je nu kiest voor een tapijt of een deken, beide geven een warme en gezellige uitstraling aan jouw interieur. 

Het bos als de basis van jouw interieur 

Daarnaast is het bos een uitstekende inspiratiebron voor jouw interieur dit najaar. Hierbij kun je denken aan de kleuren groen en materialen als hout. Je kunt bijvoorbeeld groene kussens op de bank leggen en groene kaarsen op tafel zetten. Hout kun je natuurlijk in erg veel elementen laten terugkomen in je interieur. Zo kun je ervoor kiezen om een houten salontafel aan te schaffen, maar ook hier kun je weer kiezen voor kleine elementen. Denk bijvoorbeeld aan een mooi houten plateau voor op je tafel, waar je die leuke groene kaarsen op kunt zetten!

Een interieur zo warm als teddy

Tot slot is het belangrijk dat jouw interieur in deze koude dagen ook warmte uitstraalt. Teddy is een ware trend op dit moment en dit materiaal straalt zeker warmte uit. Ook hierbij kun je het weer in accessoires laten terugkomen. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijk teddy plaid, waar je ‘s avonds lekker onder kunt liggen. 

Kortom, wanneer je je huis weer knus en gezellig wilt maken voor de koude maanden zijn er een aantal trends. Hierbij zien we de kleur beige vaak terugkomen, maar ook tinten en materialen van het bos. Om het af te maken laat je het materiaal teddy in je interieur terugkomen. Dit kun je allemaal verwerken in de accessoires. 

Plaats een reactie