Zo scoor je bedden en matrassen met flinke kortingen

Een nieuw bed kopen doe je niet dagelijks. Met een bed doe je gewoonlijk vele jaren, dus is het belangrijk om te kiezen voor kwaliteit. Maar je wilt ook niet meer betalen dan nodig is. Hoe kun je profiteren van het beste binnen de branche, zonder hiervoor de hoofdprijs te hoeven neertellen? En waar moet je verder aan denken als je op zoek gaat naar een nieuw bed? Lees verder, dan voorkom je slapeloze nachten!

Hoe vaak koop je een nieuw bed?

De levensduur van bedden verschilt, afhankelijk van het type bed en de geleverde kwaliteit. Over het algemeen kan worden gesteld dat een goede boxspring twintig jaar mee kan gaan. Een lattenbodem is gemiddeld na ongeveer vijftien jaar versleten en moet dan vervangen worden. Het ledikant zelf is dan in de meeste gevallen nog goed bruikbaar. Een spiraalbodem heeft een langere levensduur, omdat hier nauwelijks sprake is van slijtage. Een matras heeft gewoonlijk een levensduur van vijf tot tien jaar. Na tien jaar is het matras aan vervanging toe.

Bespaar niet op kwaliteit

De nachtrust is van essentieel belang voor het functioneren van de mens. Hoe slechter je slaapt, hoe minder fit je overdag zult zijn. Hierdoor kom je in een vicieuze cirkel terecht, die je gezondheid ernstig schaadt. Bespaar dus niet op de kwaliteit van je bed. Ook de topmodellen van gerenommeerde beddenfabrikanten kun je vaak in de beddenoutlet met zeer aantrekkelijke kortingen aanschaffen. Daarmee ben je verzekerd van een goed product en betaal je een stuk minder dan wanneer je het bed op de reguliere wijze zou bestellen. Bovendien worden alle bedden die je via de bedden outlet aanschaft ook gewoon met garantie en inclusief montage geleverd.

Welk type bed past bij je?

De keuze voor een lattenbodem, spiraalbodem of boxspring is vooral afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren. Wil je slapen op een zachte of juist wat stevigere ondergrond? Lig je graag op je rug te slapen, of liever op je zij? Heb je het snel koud in bed of juist snel warm? Dit zijn allemaal zaken die een rol spelen bij de uiteindelijke keuze. Laat je goed informeren door een deskundig verkoper voordat je een keuze maakt. In de matrassen outlet vind je dezelfde topmatrassen van bekende fabrikanten, het enige verschil is de prijs. Deze matrassen hebben enige tijd als showroommodel gediend, maar zijn verder van exact dezelfde kwaliteit.

Plaats een reactie