Zwembroeken trends voor heren in 2021

De zomer komt er weer aan en je zwembroek is inmiddels vast al uit de kast. Als het warmer weer is dragen we het liefst gewoon een zwembroek en liggen we aan het zwembad of op het strand. Je wilt dan natuurlijk ook een leuke outfit hebben en hier is je zwembroek dan natuurlijk een belangrijk onderdeel van. Maar welke zwembroek moet je dan kiezen anno 2021? Lees snel verder voor wat inspiratie wat betreft zwembroeken voor heren. 

Botanische print

In 2021 is de botanische print helemaal in wat betreft heren zwembroeken. Een botanische print planten en andere exotische prints. Deze print neemt je helemaal mee naar een ver vakantieoord waar jij ultiem kunt genieten. Vaak hebben de zwembroeken een groene ondergrond waardoor het toch een stoere uitstraling krijgt. 

Geometrische figuren

Daarnaast zijn geometrische figuren ook erg in en je ziet ze dan ook vaak terug in zwembroeken. Vaak is dit afgewisseld met leuke kleuren, denk hierbij aan verschillende pastel kleuren of juist erg felle kleuren. In sommige zwembroeken zitten tussen de geometrische vormen door nog een aantal palmbomen, vlaggen of teksten om op deze manier toch het vakantiegevoel te krijgen. Deze combinatie maakt de zwembroek natuurlijk ook extra opvallend. Simpelweg zwembroeken met strepen zijn ook zeker een goede keuze voor deze zomer. 

Color-blocking

Daarnaast zijn zwembroeken met verschillende kleuren ook super trendy. Kies bijvoorbeeld voor een zwembroek met een roze en een groene broekspijp. Verder kan de color-blocking ook door middel van een streep plaatsvinden. Het effect wat hierdoor ontstaat kan er leuk zijn en onvoorspelbaar, hierdoor heb jij zeker niet een standaard zwembroek. 

Ombre

Naast een botanische print, geometrische figuren en color-blocking zien we dit jaar ook vele zwembroeken met een overloop van kleuren. Hierdoor heb je een vrolijke zwembroek in meerdere kleuren, maar heb je het tegenovergestelde effect van color-blocking. Bij color-blocking worden de kleuren gescheiden door harde lijnen en bij ombre lopen de kleuren juist in elkaar over. Ook dit kan zorgen voor een speels effect en zorgt meestal voor een zachtere look dan color-blocking. Tie-dye is hier een variant van en zien we dan ook regelmatig terug. Tie-dye is veel chaotischer en vaak kleurrijker dan ombre. De kleuren lopen bij tie-dye erg door elkaar heen en er zijn ook vaak nog witte stukken stof te zien, ook dit heb je bij zwembroeken met een ombre print niet. 

Plaats een reactie