Beste kleding van Black Bananas

Waar kledingtrends in fases gestaag op-, af-, en aanzienlijk de bovenhand nemen, worden ook merken, met oog op het aanbod, evenals op de kwaliteit, snel populair. Een van deze merken is het merk Black Bananas, en Express Wear kan het succes van het merk beamen. Ook op Express Wear vliegt de kledij van het merk namelijk als warme broodjes over de toonbank, en gek is dat niet. Waarom dit merk in zo’n korte tijd zo populair is geworden, lees je hier.

Op Expresswear.nl vind je het razend populaire merk Black Bananas. Het merk is niet alleen hip en stoer, maar ook nog eens helemaal van deze tijd. In een korte tijd is het merk uitgegroeid tot een van de vele favorieten, waarbij met name de streetwear items de bovenhand nemen. Black Bananas biedt een prachtige herencollectie, die maar al te graag gedragen wordt door de hippe en modebewuste man. ‘Met de prachtige items van Black Bananas steel je gegarandeerd de show!’, aldus Expresswear.nl.

Het ontstaan van Black Bananas 

Black Bananas is een Nederlands modemerk, opgericht door Wesley Balnikker. Tijdens zijn stage in de Carribean ontwierp Balnikker een shirt voor een vriend, waarna steeds meer mensen zo’n zelfde shirt wilde bemachtigen. Ook tijdens het uitgaan viel het shirt van Balnikker op, waardoor de populariteit al snel toenam, en het shirt in kwestie een waar fenomeen werd. Vanuit zijn hangmat in de Carribean leefde Wesley’s droom over een eigen kledinglijn voort, en met succes. Terug in Nederland werden de T-shirts razend populair, en al snel ontstond het merk Black Bananas, met de inmiddels bekende aap als logo. Toen het merk ook nog eens werd gedragen door BN’ers als Ben Saunders, Jörgen Raymann en Kim Feenstra, maakte het merk zijn eerste, echte doorslag.

De collectie

Black Bananas vormt een unieke combinatie van high-end kleding en streetwear, en gelooft als merk zijnde niet in het uitbrengen van collecties. Bij Black Bananas vinden ze dat elke klant steeds weer iets nieuws verdient wanneer ze dat willen, waardoor het eens in de zoveel tijd uitbrengen van een collectie voor hen simpelweg niet passend is. Iedere maand komen er daarom nieuwe items op de markt. Deze items kunnen zowel hoodies, t-shirts, jackets, caps en joggers zijn, die per maand afgewisseld worden. De kleuren zijn vooral fel, waarmee het merk een ware eyecatcher vormt voor menig fashion liefhebber. De kleuren die voornamelijk terugkomen zijn geel, roze en lichtblauw, maar ook komen er zo nu en dan rustige kleuren aan bod, zoals zwart, donkergroen, donkerblauw, grijs of wit.

Plaats een reactie