Op zoek naar het leukste kraamcadeau

Heeft er iemand in je omgeving onlangs een baby gekregen? Tijd om op zoek te gaan naar een leuk kraamcadeau. Dit kan best lastig zijn! Immers, kleding zal de baby al voldoende hebben. Daarbij groeien baby’s dermate snel, dat het cadeau al na een paar weken niet meer gebruikt kan worden. Een boekje voor de pasgeboren baby kan leuk zijn, maar je bent vaak niet de enige die het geeft. Hetzelfde geldt voor knuffels! Baby’s worden overladen met konijnen, eendjes en apen in hun eerste weken. Wat is dan wel een leuk en origineel cadeau voor een pasgeboren baby? Denk eens aan een product op het gebied van babyverzorging! Het komt goed van pas en is origineler dan een knuffel. 

Denk bij producten op het gebied van babyverzorging bijvoorbeeld aan aankleedhoezen, handige accessoires voor in bad, een badcape voor na het badderen, enzovoorts. Het zijn typische voorbeelden van producten waar ouders niet voldoende van kunnen hebben. 

Origineel speelgoed voor een baby 
Sommige mensen vinden producten op het gebied van babyverzorging te praktisch en daardoor minder leuk om te geven. Babyspeelgoed kan een goed alternatief zijn, maar laat de knuffel liggen. Gelukkig zijn er verschillende andere soorten speelgoed verkrijgbaar voor pasgeboren kinderen. Denk bijvoorbeeld aan een babygym, waarbij een baby heerlijk tegen de figuurtjes boven hem of haar kan slaan. Het is daarbij een leuk cadeau voor ouders die zelf sportief zijn! Vind je een babygym wat aan de grote kant? Er zijn ook kleinere hangspeeltjes, welke je in de wieg kunt hangen. 

Ook leuk zijn bijtspeeltjes. Naast de bijtspeeltjes in verschillende vormen, kun je ook voor een bijtring kiezen. Deze bijtringen worden vaak voorzien van een stoffen diertje. Kinderen vinden het heerlijk om op spullen te bijten. Zeker als hun eerste tandjes door beginnen te komen. 

Informeer bij de ouders wat zij nog nodig hebben 
Ben je nog niet overtuigd van de verschillende ideeën die in dit artikel genoemd worden? Het kan verstandig zijn om eens bij de nieuwe ouders zelf te informeren, welke spullen zij nog nodig hebben voor hun baby. Zijn er specifieke spullen die ze nog niet van anderen hebben gehad, maar eigenlijk wel wensen? Geef het ze! Ze hebben er meer aan dan aan het boekje of de knuffel. Ook leuk: een heerlijke bodylotion voor de new mama! Iets wat goed van pas zal komen de eerste weken na de geboorte van het kind. 

Plaats een reactie