Beste elektrische messenslijper van 2020

Als kookliefhebber is het een praktische zaak om over de juiste middelen te beschikken. Zo zijn goede snijplanken, een mooi schort en een optimale hygiëne tijdens het koken, geen overbodige luxe. Ook prettig zijn goede, scherpe messen. Niets is immers vervelender dan een bot mes, tijdens het snijden van de door jou gewenste ingrediënten. Om de nodige frustratie te voorkomen, zetten wij de beste elektrische messenslijpers van 2020 op een rijtje, zodat je er zeker van kunt zijn dat je niet met een bot mes aan de haal gaat. 

De elektrische messenslijper maakt verleden tijd van de handmatige messenslijper. De elektrische messenslijper werkt namelijk sneller, efficiënter, en voorziet- en behoudt je messen van de nodige kwaliteit, mits je de juiste kiest aan de hand van de elektrische messenslijper test.

Chef’sChoice Elektrische Messenslijper CC1520

De Chef’sChoice Elektrische Messenslijper CC1520 maakt van jouw botte messen weer messen die er vlijmscherp  uitzien. De messenslijper beschikt over meerdere fasen, is in tegenstelling tot veel andere messenslijpers ook geschikt voor gekartelde messen, en eenvoudig te gebruiken. Daarnaast kan de messenslijper, door de verschillende fasen waarover de slijper beschikt, zowel voor Japanese als Europese messen gebruikt worden. De verschillende fasen hebben een slijphoek van 15 en 20 graden. 

Joseph Joseph Elevate Messenslijper

Ook de Joseph Joseph Elevate Messenslijper komt goed uit de test. De messenslijper beschikt over een goede prijs-/kwaliteitsverhouding, is door het inklapbare model eenvoudig op te bergen na gebruik en behoort tot de doortrekslijpers. Door middel van de doortrekslijper kun jij jouw messenset zowel slijpen als polijsten. Twee vliegen in één klap!

Chef’s Choice Messenslijper CC4623

Tot slot maakt ook de Chef’schoice Messenslijper CC4623 jouw messen vlijmscherp, doordat het slijp gedeelte is gemaakt van diamant. Daarnaast is de Chef’schoice Messenslijper CC4623 eenvoudig te gebruiken, en ook geschikt voor het polijsten van de messen. 

Plaats een reactie