De beste e-smokers in 2020 op een rijtje

Het traditionele roken maakt steeds meer plaats voor de elektronische sigaret. Dat heeft niet alleen te maken met de alsmaar oplopende prijs van sigaretten. Er zijn namelijk ook veel meer mensen die het roken niet willen opgeven, maar daarvoor een alternatief zoeken. Dat verklaart de toenemende populariteit van elektronische sigaretten. Ben je ook van plan om over te stappen? Dan is het handig om te weten wat in 2020 de beste e-smokers zijn en die staan hier op een rijtje.

  1. Justfog Q16

Justfog Q16 is een van de beste e-smokers in 2020 en ideaal voor starters. Deze elektronische sigaret voorziet in veel damp en in een optimale smaakbeleving. Justfog Q16 is overigens ook voor gevorderde elektronische rokers ideaal. Het voltage is  verstelbaar net als dat er sprake is van een anti lekkage systeem. De batterij weergave laat zien hoeveel de accu nog is opgeladen. Overigens gaat de batterij wel een dagje mee. Je krijgt er een oplader bij net als een clearomizer, twee coils en twee handleidingen. Het gaat hier om een compleet starterspakket met een e-sigaret die met een modern design is uitgevoerd. Qua smaakjes is er enorm veel keuze, zoals menthol liquid. Deze smaak is onder meer ideaal als je gewend was om menthol sigaretten te roken, waar de verkoop inmiddels van is verboden.

  1. eGo elektrische sigaret

De eGo elektrische sigaret behoort eveneens tot het rijtje met de beste e-smokers in 2020. Er zijn meerdere variaties verkrijgbaar met keuze uit allerlei kleuren en batterijcapaciteit. Bovendien heb je de mogelijkheid om direct voor een complete set voor starters te kiezen, zoals voor de eGo-T C14 set. Dat is het model dat bekend staat om de beste kwaliteit van de eGo e-sigaretten. Ook deze e-smoker voorziet in veel damp en de prijs is eveneens gunstig. Deze e-smoker is al binnen twee uur opgeladen.

  1. Eleaf iStick Basic

Eleaf iStick Basic is een e-smoker die evenmin op de lijst met beste e-smokers mag ontbreken. Het design is net even anders dan de bovengenoemde elektronische sigaretten met een breed en compact ontwerp. Dit is een complete set om mee te beginnen en een voordeel is dat het navullen en opladen heel gemakkelijk gaat. Bovendien is er airflow control van toepassing en creëer je veel damp en smaak. De batterijcapaciteit is 2300 mAh en je laadt de batterij op met de bijgeleverde micro USB kabel.

 

Plaats een reactie