De beste (stille) vibrators

Tegenwoordig is er in veel nachtkastjes een vibrator te vinden. Terwijl het vroeger een taboe was wordt het gebruiken van een vibrator nu steeds meer bespreekbaar. Toch wil je niet dat andere mensen het kunnen horen als jij je vibrator gebruikt. Natuurlijk zijn er veel verschillende soorten en maten vibrators, maar wat zijn nu de beste stille vibrators?

Mini vibrator met afstandsbediening

Dit is een kleine vibrator van siliconen, waardoor het zacht en flexibel aanvoelt. Deze vibrator heeft twaalf standen waardoor er altijd wel een stand bij zit die jij prettig vind. Toch is deze mini vibrator zeer stil bij gebruik. Dit kun je bedienen via een knop op de vibrator zelf, maar ook door middel van een afstandsbediening. Verder is deze vibrator erg klein, waardoor je het gemakkelijk mee kunt nemen. 

Lippenstift vibrator

Deze vibrator kun je gemakkelijk meenemen in je tas, aangezien het eruit ziet als een lippenstift. Door de handige draaiknop aan de onderkant kun je het gemakkelijk bedienen. Bijna hetzelfde dus als je lippenstift even uitdraaien. Dit is een krachtige vibrator ondanks het kleine formaat, maar ook erg stil. Hierdoor zal niemand het merken als jij je vibrator wilt gebruiken. Dit is dus de ideale vibrator om makkelijk mee te nemen in je tas.

Oplegvibrator

Deze compacte vibrator kan op verschillende manieren gebruikt worden. De vibrator is geschikt voor uitwendig gebruik en kan gebruikt worden op verschillende plekken van het lichaam. Door het formaat kun je deze vibrator gemakkelijk overal mee naartoe nemen. Je kunt de vibrator gemakkelijk vergrendelen, zodat deze niet plotseling gaat trillen in je tas. Op deze manier voorkom je ongemakkelijke momenten. De vibrator is voorzien van acht verschillende standen, maar ook van verschillende patronen. Hierdoor is er genoeg afwisseling beschikbaar. Doordat deze vibrator een geur heeft van bordeaux en chocolade wordt er een extra dimensie toegevoegd aan het gebruik van de vibrator. Ondanks het formaat is het een krachtige vibrator, maar wel erg stil. 

Pulserende, stotende en vibrerende vibrator

Klaar met het maken van keuzes? Kies dan voor deze vibrator. Hierbij kun je namelijk kiezen voor verschillende trillingen en kun je het dus helemaal aanpassen aan jouw wensen. Ze zijn afzonderlijk, maar ook samen in te stellen. Door al deze functies kan het aardig wat werk zijn om alles in te stellen, maar ook daar heeft deze vibrator een oplossing voor. Door middel van de memory functie kun je jouw favoriete stand opslaan. Ook deze vibrator heeft verschillende standen wat betreft intensiteit. Daarnaast is deze vibrator in te zetten op alle plekken, waardoor het de ideale vibrator is als je keuzestress hebt of juist alles wilt uitproberen. Ondanks de functies van deze vibrator is deze muisstil. 

Kortom, een vibrator kopen is niet een snelle keuze. Je moet er goed over nadenken, zodat je een vibrator kiest die aansluit bij jouw wensen. Natuurlijk is een stille vibrator een must, maar welk materiaal en formaat vind je fijn? Wat verwacht je van een vibrator? En hoe krachtig moet de vibrator zijn? Door deze vragen te stellen kom je er snel achter welke vibrator bij je past. 

Plaats een reactie