Eyecatchers bij een snelle make over

Wil je jouw woning een make over geven? Dan zijn er zeker een aantal eyecatchers die niet mogen ontbreken. Denk bijvoorbeeld aan een modern zwevend tv meubel wit. Wij zochten uit welke eyecatchers onmisbaar zijn in huis en hebben ze voor je op een rijtje gezet. Lees snel verder en ontdek met welke items jij jouw woning echt af kunt maken.

Zwevend tv meubel

Een zwevend tv meubel is een mooie eyecatcher die zeker niet in jouw woning mag ontbreken. Een zwevend tv meubel heeft heel wat voordelen. Zo kun je zelf bepalen hoe hoog je het tv meubel wilt plaatsen. Hiermee bepaal je ook meteen hoe hoog jouw tv komt te hangen. Ook profiteer je van ruimte onder het tv meubel, waardoor je hier eenvoudig onder kunt schoonmaken.

Een grote kamerplant

Met een grote kamerplant kun je jouw woning net even iets extra’s geven. Plaats bijvoorbeeld een paar grote kamerplanten in je woonkamer of zet ze op de grond in een mooie pot naast jouw eettafel of naast de bank. Je kunt er ook voor kiezen om grote hangplanten te kopen en op te hangen. Door verschillende planten met elkaar te combineren, zorg je voor net wat meer sfeer in huis.

Een grote ronde spiegel

Een spiegel in huis is niet alleen handig, maar ook nog eens ontzettend trendy. Zeker als je kiest voor een bijzondere spiegel zoals een grote ronde spiegel. Ronde spiegels zijn helemaal van nu en geven jouw ruimte een moderne en zachte uitstraling. Deze eyecatchers mogen dan ook zeker niet ontbreken in jouw badkamer en/of slaapkamer.

Een zacht plaid

Een zacht plaid is onmisbaar tijdens de koudere maanden en kan tevens een mooie eyecatcher zijn. Koop een lekker groot plaid in een opvallende kleur of kies voor een plaid met een leuke print. Op een plaid zal je niet snel uitgekeken raken en je kunt hem ook eenvoudig weer opbergen als je hem niet nodig hebt.

Droogbloemen

Met droogbloemen geef je jouw woning een extra vrolijke sfeer. Koop een mooie grote bos droogbloemen en zet deze op de eettafel of zet ze op jouw tv meubel of bijzettafel. Door te kiezen voor een gevarieerde bos droogbloemen met diverse kleuren, krijgt jouw boeket een unieke uitstraling. En het grote voordeel van droogbloemen is dat ze vrijwel onderhoudsvrij zijn, want je hoeft ze geen water te geven. Met deze sfeervolle decoratie heb je een echte eyecatcher in huis.

Plaats een reactie